Pilot til GA-fly (PPL/LAPL)

GA-flyvning (General Aviation) var tidligere den mest almindelige pilotuddannelse, og også den uddannelse du skal tage, hvis du på sigt ønsker at flyve kommercielt. Det er til gengæld også en forholdsvis dyr uddannelse, som koster omkring. kr. 130.000.

Hvordan kommer du i gang med GA-udddannelsen?
Uddannelsen foregår hos Midtsjællands Flyveskole.
Ring og høre mere på telefon: 20 76 66 63.

Pilot til ultralette fly

UL står for ultralet, som adskiller sig fra den alment kendte GA-flyvning ved at en UL ikke må veje mere end 450 kg (startvægt), den flyver på almindeligt benzin, og at der max må være to personer i den (inkl. pilot). UL er den billigeste pilotuddannelse, og du kan stå med et certifikat i hånden for under kr. 30.000.

En UL-flyver må du selv skrue på, så du sparer også en masse penge til mekanikeren, hvis fingrene er skruet rigtig på. Samtidig sparer du også på brændstofudgifter, dels fordi UL flyver på almindelig benzin, og dels fordi de typisk forbruger 2-3 gange mindre brændstof end GA-fly.

Tidligere forbandt man UL med de små trike, som nærmest var en stol med et par vinger og en motor spændt fast bagpå. Udviklingen indenfor UL har imidlertid taget raketfart de sidste mange år, og i dag er UL-fly fuldstændig på højde med GA-fly hvad angår sikkerhed og komfort.

Vi skoler i øjeblikket på det moderne og meget populære Aeroprakt A22 (se herunder), som du kan læse mere om her.

Hvordan kommer du i gang med UL-uddannelsen?
Ring til en af vores instruktører:
Albert Lerche, tlf.: 53 73 73 13 eller Jens Jensen, tlf.: 23 41 95 07.